Бабине літо чи перші осінні холоди: яка погода буде в Одесі у жовтні

Бабине літо чи перші осінні холоди: яка погода буде в Одесі у жовтні.

Бабине літо чи перші осінні холоди: яка погода буде в Одесі у жовтні. Фото: pexels.com

Події
01 жовтня 2022 13:22

Згідно з прогнозами синоптиків, жовтень в Одесі буде досить теплим, проте в першій половині місяця майже щодня йтиме дощ.

Так, за даними порталу Gismeteo, середня денна температура повітря коливатиметься в районі 15-17 градусів, а вночі становитиме 9-10 градусів. Водночас у першій половині місяця в деякі дні стовпчик термометра підніметься до 20-24 градусів, а в другій половині – будуть прохолодні ночі, коли температура повітря опуститься лише до 1-3 градусів вище нуля.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Прогноз погоди в Одесі на жовтень.Прогноз погоди в Одесі на жовтень. Скриншот: gismeteo.ua

У першій половині жовтня опадів не очікується лише 1, 6, 7, 10 та 13 жовтня. У решту днів пройдуть дощі. А ось друга половина місяця буде переважно сонячною. Дощовими будуть лише два дні – 19 та 20 жовтня.

Нагадаємо, 30 вересня температура в Одесі піднялася до 27 градусів, тому на одеські пляжі, незважаючи на заборону та мінну небезпеку, знову повернулися відпочиваючі.

Також ми повідомляли про те, яка погода буде в Одесі в перші жовтневі вихідні. Так, у суботу, 1 жовтня, суттєвих опадів не очікується, а от у неділю, 2 жовтня, місцями пройдуть короткочасні дощі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах