Затримання російського агента та ДТП із потерпілими: одеські патрульні відзвітували за добу

Затримання російського агента та ДТП із потерпілими: одеські патрульні відзвітували за добу.

Затримання російського агента та ДТП із потерпілими: одеські патрульні відзвітували за добу. Скриншот відео: facebook.com/odesapolice

Події
01 жовтня 2022 12:05

Минулої доби патрульні поліцейські Одеси обробили 842 виклики. Про це повідомила речник Патрульної поліції Одеської області Алла Марченко.

Також правоохоронці перевірили 57 підозрілих осіб, доставили до відділення поліції 12 порушників комендантської години, виявили три факти незаконного обігу наркотичних речовин та зупинили 16 п'яних водіїв.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

У місті трапилася одна ДТП із потерпілими. Так, учора вдень у Суворовському районі водій автомобіля GAZ з технічних причин не впорався з керуванням, внаслідок чого наїхав на електроопору. До лікарні доправили шістьох людей. На місці події працювали слідчий та патрульні поліцейські.

Відео: facebook.com/odesapolice

Патрульні поліцейські продовжують проводити роботи щодо виявлення осіб, які можуть бути причетні до співпраці з країною-агресором. Так, учора у Приморському районі патрульні зупинили автомобіль Dacia Logan. Водій із явними ознаками наркотичного сп'яніння керував транспортним засобом. Під час складання адміністративних матеріалів патрульні поліцейські також перевірили мобільний телефон водія. Виявилося, що у нього є фото- та відеофіксація об'єктів інфраструктури та військових об'єктів. Також у телефоні виявили номери абонентів країни-агресора та активне спілкування з ними. Чоловіка передали відповідним службам.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах