"Зерновим коридором" з портів Великої Одеси вийшли 11 кораблів з агропродукцією

"Зерновим коридором" з портів Великої Одеси вийшли 11 кораблів з агропродукцією.

"Зерновим коридором" з портів Великої Одеси вийшли 11 кораблів з агропродукцією. Фото: facebook.com/MinInfra.UA

Події
01 жовтня 2022 16:55

1 жовтня в рамках реалізації "зернової ініціативи" з портів Одеса, Чорноморськ та Південний вийшли 11 суден, на борту яких знаходиться 217,6 тисяч тонн агропродукції для країн Африки, Азії та Європи. Про це повідомляє пресслужба Міністерства інфраструктури України.

Серед суден, які сьогодні вирушили із портів Великої Одеси, балкер QUENN LILA, який перевозить 29 тисяч тонн ячменю до Лівії.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

З Одеського порту сьогодні вийшли чотири балкери: STELLINA, QUENN LILA, INANDI та SAM. Також чотири кораблі FORTUNE EXPRESS, PS DREAM, LILA II та BARON вирушили з порту Чорноморськ, а балкери LADY DIVINA, AHMED CAN та IASOS залишили порт Південний.

Загалом з урахуванням кораблів, що вирушили із портів Великої Одеси сьогодні, з моменту виходу першого судна з українським продовольством експортували вже 5,7 мільйона тонн агропродукції. З портів Одеської області вийшли 252 судна з агропродукцією, яку направили до країн Азії, Європи та Африки.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах