Тепло ще постоїть: яка погода буде в Одесі наступного тижня

Тепло ще постоїть: яка погода буде в Одесі наступного тижня.

Тепло ще постоїть: яка погода буде в Одесі наступного тижня. Фото: vn.20minut.ua

Події
02 жовтня 2022 19:49

За прогнозами синоптиків, протягом наступного тижня в Одесі буде переважно хмарна чи ясна погода. У понеділок можливі короткочасні дощі. Удень стовпчик термометра не опускатиметься нижче +16°С, а в деякі дні підніметься до +19°С.

Про це повідомляє Український Гідрометеорологічний центр.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

3 жовтня

Уночі та вранці буде ясно. Удень та ввечері пройдуть короткочасні дощі. Уночі вітер дутиме з північного заходу, а решту доби – із заходу. Швидкість вітру становитиме 2–9 метрів за секунду, проте вночі його пориви подекуди сягатимуть 15 метрів за секунду, а вранці та вдень – 11 метрів за секунду. Температура вночі – +13–15°С, удень – +17–18°С.

4 жовтня

Уночі, уранці та ввечері буде ясно, а вдень – хмарно. Вітер вночі дутиме з заходу, а решту доби – з північного заходу. Швидкість вітру становитиме 4–7 метрів за секунду. Температура вночі – +13–15°С, удень – +16–17°С.

5 жовтня

Протягом доби буде хмарно. Швидкість північно-західного вітру становитиме 3–5 метрів за секунду. Температура повітря вночі – +12–14°С, удень – +16–19°С.

6 жовтня

Упродовж доби очікується хмарна погода. Вітер уночі – північно-західний, уранці – північний, удень – північно-східний, увечері – південний. Швидкість вітру становитиме 1–3 метри на секунду. Температура вночі – +14–15°С, удень – +17–18°С.

7 жовтня

Уранці буде злегка хмарно, решта доби – зрозуміло. Вітер уночі – північно-західний, уранці – північний, удень – східний, увечері – південно-західний. Швидкість вітру становитиме 1–3 метри на секунду. Температура вночі – +14–16°С, удень – +18–19°С.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах