В Одеському зоопарку на світ з'явилося дитинча лам

В Одеському зоопарку на світ з'явилося дитинча лам.

В Одеському зоопарку на світ з'явилося дитинча лам. Фото: facebook.com/OdesskijZoopark

Події
03 жовтня 2022 16:36

У сім'ї лам Одеського зоопарку народилося дитинча. Це вже третя дитина, яка з'явилася на світ у лам цього року. Про це повідомили у пресслужбі одеського звіринця.

Малюк почувається добре і вже гуляє разом із дорослими.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Побачити маленьку ламу можна у відкритому вольєрі щодня з 9:00 до 17:00. Лама (Lama glama) – американське ссавець родини верблюдових, одомашнене індіанцями Анд.

В Одеському зоопарку на світ з'явилося дитинча лам.В Одеському зоопарку на світ з'явилося дитинча лам. Фото: facebook.com/OdesskijZoopark


Раніше ми повідомляли, що 24 серпня до Одеського зоопарку привезли самку гієноподібного собаки. В Одеському зоопарку вже мешкає самець гієноподібного собаки на ім'я Красунчик, а зараз йому привезли подругу.

Середовищем проживання гієноподібних собак є Африканські заповідники дикої природи, хоча раніше вони заселяли весь Африканський континент.

Нагадаємо, що єнотоподібного собаку, якого на початку серпня врятували співробітники ДСНС у Біляївці, випустили на волю. Про те, що врятоване звірятко знову повернулося в природне середовище, директор звіринця розповів у віршах.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах