32 ракети у бойовій готовності: обстановка на Одещині від ОК "Південь"

32 ракети у бойовій готовності: обстановка на Одещині від ОК "Південь".

32 ракети у бойовій готовності: обстановка на Одещині від ОК "Південь". Фото: facebook.com/28brigade

Події
04 жовтня 2022 17:11

Стала відома поточна оперативна обстановка на Одещині та на півдні України станом на 14:00 4 жовтня. Про це повідомляє Оперативне Командування "Південь".

Так, ситуація в нашій операційній зоні напружена і динамічна, але контрольована. Опівдні ворог намагався атакувати Одесу дроном-камікадзе типу Shahed-136. Силами протиповітряної оборони безпілотний літальний апарат знищено над морем.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Чорному морі є дев'ять ворожих кораблів. Вони маневрують, ховаючись за Кримським півостровом від шторму та поразок Силами оборони. На чергуванні – п'ять ракетоносіїв, два з яких – підводні. Загальне спорядження – 32 "Калібра".

У відомстві наголошують, що загрози ракетних ударів, атак дронів-камікадзе, обстрілів щойно звільнених та глибоко тилових територій – це спосіб ворога давити та тримати психологічну напругу. Крім того він широко використовує пропаганду на інформаційному фронті.

Наші ракетно-артилерійські підрозділи виконали понад 170 вогневих завдань по районах зосередження ворожих сил та засобів, логістичних центрів та транспортних артерій. Попередньо відомо про знищення двох одиниць авто-бронетехніки та чотирьох окупантів. Інші втрати ворога уточнюють.

Відео: facebook.com/okPivden

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах