Подоляк: пам'ятник Катерині II в Одесі – тимчасове питання, яке скоро зникне

Подоляк: пам'ятник Катерині II в Одесі – тимчасове питання, яке скоро зникне.

Подоляк: пам'ятник Катерині II в Одесі – тимчасове питання, яке скоро зникне. Фото: Фото Марії Чекарьової/Vgorode

Події
07 жовтня 2022 10:12

В Одесі досі стоїть пам'ятник російській імператриці Катерині II, проте незабаром він зникне. Про це 24 каналу розповів радник глави Офісу Президента України Михайло Подоляк.

За його словами, пам'ятник Катерині – тимчасове питання, яке зникне досить швидко. Він зазначив, що в Одесі все буде правильно, і там сьогодні проукраїнських настроїв набагато більше, ніж було ще до початку війни.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Коли тебе бомбять, ти починаєш свідоміше ставитися до того, що відбувається навколо", - зауважив радник глави Офісу Президента України.

Нагадаємо, що до 20 жовтня включно на веб-порталі " Соціально активний громадянин " проходить голосування щодо подальшої долі цього монумента.

Раніше ми повідомляли про те, що у центрі Одеси знову облили фарбою пам'ятник Катерині II, також відомий як пам'ятник "Засновникам Одеси".

Цього разу постамент, який і без того протягом останніх тижнів був покритий червоними розлученнями, забризкали жовтою фарбою. До того ж, невідомі погнули меч у постаті князя Потьомкіна.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах