За останню добу в Одесі сталося шість ДТП із потерпілими: звіт патрульних

За останню добу в Одесі сталося шість ДТП із потерпілими: звіт патрульних.

За останню добу в Одесі сталося шість ДТП із потерпілими: звіт патрульних. Скриншот відео facebook.com/odesapolice

Події
08 жовтня 2022 13:18

Минулої доби патрульні поліцейські Одеси обробили 875 викликів. Про це повідомила речник Патрульної поліції Одеської області Алла Марченко.

Також правоохоронці перевірили 49 підозрілих осіб, доставили до відділення поліції 15 порушників комендантської години, виявили два факти незаконного обігу наркотичних речовин та зупинили 13 водіїв, які керували транспортним засобом у стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

У місті сталося шість ДТП із потерпілими. Так, учора вранці водійка автомобіля Nissan на вулиці Балківській здійснила наїзд на неповнолітнього пішохода, який перебігав дорогу у невстановленому місці. Десятирічного хлопчика доправили до лікарні. На місці події працювали слідчий та патрульні поліцейські.

Відео: facebook.com/odesapolice

Вдень 6 жовтня на вулиці Фонтанська дорога водій автомобіля Toyota наїхав на жінку. Внаслідок ДТП постраждалу госпіталізували.

Також учора вдень на нерегульованому перехресті проспекту Шевченка та вулиці Довженка зіткнулися три автомобілі. За попередньою інформацією, водій автомобіля Hyundai порушив вимогу дорожнього знака та повернув праворуч, внаслідок чого зіткнувся з автомобілем Nissan, який рухався проспектом Шевченка. Від удару по інерції автомобіль Hyundai відкинуло на припаркований автомобіль Subaru. Водія та пасажира Nissan доставили до лікарні.

Ще одна аварія сталася на вулиці Чорноморського Козацтва. Там під час маневрування зіткнулися автомобілі Volvo та Toyota. Внаслідок ДТП до лікарні звернувся водій автомобіля Toyota.

Вчора ввечері на перехресті вулиць Катерининської та Успенської сталося зіткнення автомобілів Lexus та Renault. Внаслідок ДТП за медичною допомогою звернулися водії та пасажири обох автомобілів.

Речник Патрульної поліції наголосила, що порушення ПДР може призвести до ДТП і травмування інших учасників дорожнього руху, та закликала водіїв бути уважними на дорогах.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах