Можуть бути масовані атаки: одеситів просять не ігнорувати сирену

Можуть бути масовані атаки: одеситів просять не ігнорувати сирену.

Можуть бути масовані атаки: одеситів просять не ігнорувати сирену. Фото: informator.ua

Події
10 жовтня 2022 13:56

Одесити та мешканці Одеської області просять не ігнорувати сигнали повітряної тривоги. Про це повідомляє пресслужба Одеської ОВА.

Із терміновим зверненням до мешканців області виступив і голова адміністрації Валерій Марченко. Він закликав зберігати спокій та вірити у перемогу України.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Наразі триває ліквідація наслідків обстрілів. Можливі повторні атаки.

"Відбій повітряної тривоги, але звертаємось до вас з проханням – уважно стежити за обстановкою та надалі орієнтуватися на сигнали повітряної тривоги та не ігнорувати їх", – сказано у повідомленні глави ОВА.

За словами Максима Марченка, ворог завдає ударів по критичній та цивільній інфраструктурі України. В інших областях пошкоджено електростанції, тому в деяких місцях можливі тимчасові вимкнення. Органи управління, комунальні служби, ДСНС та сили оборони Одеської області перебувають у повній готовності для того, щоб оперативно усунути будь-які можливі пошкодження.

Як повідомив представник Командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, Росія завдала не менше ста ударів ракетами та безпілотниками по містах України та обласним центрам.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах