Нові кадри: хто став сьомим заступником начальника Одеської ОВА

Нові кадри: хто став сьомим заступником начальника Одеської ОВА.

Нові кадри: хто став сьомим заступником начальника Одеської ОВА. Фото: oda.od.gov.ua

Події
15 жовтня 2022 15:26

У начальника Одеської ОВА Максима Марченка з'явився ще один заступник. Про це повідомили на сайті Одеської ОВА.

Так, у жовтні посаду заступника голови ОВА обійняв депутат Одеської районної ради VIII скликання Ігор Ткачук. Тепер він керуватиме гуманітарною сферою.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Новий заступник начальника ОВА має три вищі освіти за спеціальностями: технологія машинобудування, державне управління та правоохоронна діяльність. Ігор Ткачук має майже 15 років стажу на державній службі. Зокрема, з 2005 до 2015 та з 2017 по 2019 рік він працював в Одеській обласній державній адміністрації, а у 2020 році став депутатом Одеської районної ради від партії "За майбутнє". У період із лютого по жовтень поточного року Ігор Ткачук виконував обов'язки заступника директора державного підприємства "Морський торговельний порт "Чорноморськ" із загальних питань.

Крім Ігоря Ткачука, голова Одеської ОВА має ще шість заступників: Борис Волошенков, Олег Муратов, Костянтин Гой, Сергій Підгайний, Дмитро Радулов і Роман Григоришин.

Нагадаємо, кілька днів тому колишній керівник військового комісаріату Одеської області Юрій Піскун отримав керівну посаду в Одеській міській раді. Його призначили начальником Управління інженерного захисту території міста та розвитку узбережжя. Показово, що сім років тому цього чиновника затримували за підозрою в корупції.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах