На фронті загинув сержант із Одеської області

На фронті загинув сержант із Одеської області - фото

На фронті загинув сержант із Одеської області - фото

Події
17 жовтня 2022 13:07

На війні загинув ще один військовослужбовець, уродженець села Нові Троян Гродненської громади 46-річний сержант Горбан Віктор Михайлович. Про це повідомляє пресслужба Гродненської громади.

Так, захисник загинув 7 жовтня 2022 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

12 червня військовослужбовець відзначив свій ювілей – 50 років. Свій останній бій сержант зустрів у Донецькій області. Про час поховання загиблого Героя, місце прощання та створення живого коридору обіцяли повідомити додатково.

Нагадаємо, що 13 жовтня у селі Мирне Херсонської області загинув лікар-інтерн із хірургії загальнолікарняного персоналу Одеської обласної лікарні Андрій Григорчук. У грудні хірургу-інтерну мало виповнитися 27 років.

А 14 жовтня на Одещині попрощалися із двома захисниками України. У місті Подільськ відбулася церемонія прощання із 30-річним військовослужбовцем Сергієм Звеліндовським, а в селі Гольма Балтської територіальної громади попрощалися із Сергієм Найдичем.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах