Грабіжника із Сегедською, якого розшукували в Одесі, знайшли

Грабіжника із Сегедською, якого розшукували в Одесі, знайшли.

Грабіжника із Сегедською, якого розшукували в Одесі, знайшли. Фото: od.npu.gov.ua

Події
17 жовтня 2022 17:31

Поліцейські затримали 23-річного чоловіка, якого шукали за пограбування одеситки на вулиці Сегедській. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції.

Правопорушник переховувався від поліції у Татарбунарах.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомлялося раніше, зловмисник пограбував жінку 5 вересня. Він серед дня вирвав із рук 35-річної городянки сумку, в якій перебували 450 євро та 2000 гривень. Правоохоронці затримали правопорушника та встановили, що отримані злочинним шляхом гроші він витратив.

"Слідчі повідомили фігуранту про підозру в пограбуванні, скоєному в умовах військового становища. Цей злочин передбачений частиною четвертою статті 186 Кримінального кодексу України і карається позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Поліцейські клопочуться в суді про обрання підозрюваного запобіжного заходу у вигляді утримання вартових", – повідомила заступник начальника слідчого відділення відділу поліції №5 Одеського районного управління поліції №1 Олена Кумайгородська.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах