На Одещині склали графіки обмеження електроенергії: кого це торкнеться

На Одещині склали графіки обмеження електроенергії: кого це торкнеться.

На Одещині склали графіки обмеження електроенергії: кого це торкнеться. Фото: depositphotos.com

Події
20 жовтня 2022 15:02

На Одещині склали графіки обмеження споживання електроенергії. На даному етапі не стосується населення: ні побутових споживачів, що мешкають у містах, ні мешкають у селищах та селах. Про це розповів директор обласного департаменту систем життєзабезпечення та енергоефективності Антон Шалігайло.

Однак, у графіках є перелік підприємств-основних споживачів електричної енергії в регіоні, що складаються з п'яти черг, які поступово вводяться. Зазначені графіки передбачають самостійне, добровільне припинення споживання електричної енергії підприємствами, що включені до нього, власними силами та не передбачають примусових відключень з боку "Обленерго".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

При цьому у разі, якщо зазначені заходи по країні загалом не досягнуть необхідного результату для стабілізації енергосистеми, диспетчерською службою Укренерго можуть запроваджуватись графіки аварійних чи погодинних відключень.

Щоб приєднатися до заходів щодо стабілізації енергосистеми країни, слід дотримуватися порад щодо економного споживання електроенергії в побуті в піковий годинник, а саме з 7-00 ранку до 11-00 та з 17-00 до 23-00 утриматися від використання електроприладів, що споживають багато електроенергії.

Нагадаємо, у зв'язку з масштабними обстрілами ворогом об'єктів енергетичної інфраструктури "Укренерго" з 20 та 21 жовтня з 7:00 ранку до 22 години у всіх регіонах країни, у тому числі й на Одещині, запроваджує обмеження споживання електроенергії та потужностей.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах