В Одесі 14-річна дівчинка впала з вікна восьмого поверху та вижила

В Одесі 14-річна дівчинка впала з вікна восьмого поверху та вижила.

В Одесі 14-річна дівчинка впала з вікна восьмого поверху та вижила. Фото: Фото: wallpapers.99px

Події
20 жовтня 2022 17:20

В Одесі врятували 14-річну одеситку, яка стрибнула з восьмого поверху. Про це розповіли у Національній дитячій спеціалізованій лікарні "Охматдит".

Так, дівчинку успішно прооперували, тепер вона йде на виправлення.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами матері дівчинки, яку звуть Віолетта, все сталося, коли нікого з дорослих вдома не було. Зайшовши до квартири і побачивши відчинені вікна, жінка зрозуміла, що дитина хотіла вчинити самогубство. Довгий час підліток був у депресивному стані: ще до війни у неї діагностували психічний розлад. Крім того, більшість друзів дівчинки поїхали за кордон через російську агресію.

Під час падіння з вікна дівчинка вдарилася о дерево, а з нього впала на землю. В результаті у дитини діагностували перелом кісток лицевого черепа та перелом руки. Її відвезли до Києва ще наприкінці серпня.

За словами хірурга клініки Олега Голубченка, який оперував Віолетту, особливість ситуації полягала в тому, що слід було провести фіксацію кісток за допомогою титанових пластин із гвинтами. Буквально протягом трьох-чотирьох годин все це виявили та привезли волонтери. На сьогоднішній день вже провели дві операції тривалістю сім та дев'ять годин.

На дівчину чекає ще тривала реабілітація. Зараз вона не може розмовляти через титанові платівки в щелепі, але все розуміє і чує. Дитина ще якийсь час залишатиметься під наглядом фахівців. З лікарні дитину планують виписати вже за тиждень-півтора.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах