Уродженці Одеси Стас Костюшкін та Регіна Тодоренко потрапили під санкції РНБО

Уродженці Одеси Стас Костюшкін та Регіна Тодоренко потрапили під санкції РНБО - фото

Уродженці Одеси Стас Костюшкін та Регіна Тодоренко потрапили під санкції РНБО - фото

Події
21 жовтня 2022 09:27

Екс-одесити співак Стас Костюшкін та телеведуча Регіна Тодоренко, які зараз проживають на території країни-агресора та підтримують її агресію проти України, потрапили під санкції РНБО. Відповідний указ було опубліковано на сайті президента України.

Артистам, які потрапили під санкції, заблокують активи на території України, обмежать торгові операції і закриють можливості для виведення капіталу з країни протягом п'яти років.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також під санкції потрапили співачки Ані Лорак, Таїсія Повалій, Ганна Седокова, співаки Олег Газманов, Тіматі, Микола Басков, Стас Михайлов, Надія Бабкіна, Юлія Чичеріна, актори Іван Охлобистін, Михайло Боярський, Сергій Безруков, Михайло Пореченков. Загалом у списку понад 3600 фізичних та юридичних осіб.

Зазначимо, що у 2017 році Стас Костюшкін потрапив до бази "Миротворця" за незаконне перетинання кордону з Автономною Республікою Крим з боку Російської Федерації.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах