На Одещині жінка вирішила народжувати вдома та її довелося рятувати

На Одещині жінка вирішила народжувати вдома та її довелося рятувати.

На Одещині жінка вирішила народжувати вдома та її довелося рятувати. Фото: med-katastrof.at.ua

Події
21 жовтня 2022 11:42

На Одещині медики "швидкої" врятували жінку, яка вирішила народжувати вдома. Про це повідомили в обласному Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Так, мешканець Білгород-Дністровського району зателефонував на лінію та розповів, що у дружини почалися перейми. За викликом вирушила бригада у складі фельдшера Браткевича та водія Андрущенка. Але через погані сільські дороги машина їхала повільніше, ніж вимагають нормативи.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Весь цей час породіллю та її родичів консультували спеціалісти по телефону. Пологи почалися за кілька хвилин після прибуття лікарів, тому їм довелося приймати їх прямо на місці. На світ з'явилася дівчинка. Її стан оцінили як задовільний.

Відразу після пологів породіллю з немовлям відправили до пологового будинку. Дорогою у породіллі відкрилася кровотеча, але фельдшер надав всю необхідну допомогу.

Медики просять вагітних жінок не наражати себе і своїх дітей на небезпеку, ставати на облік, спостерігати вагітність у медичному закладі і, по можливості, заздалегідь приїжджати до пологового будинку, щоб малюк з'явився на світ під контролем лікарів.

На Одещині жінка вирішила народжувати вдома та її довелося рятувати.На Одещині жінка вирішила народжувати вдома та її довелося рятувати. Фото: med-katastrof.at.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах