На трасі Київ-Одеса вантажівка врізалася в іншу фуру: загинули двоє людей

На трасі Київ-Одеса вантажівка врізалася в іншу фуру: загинули двоє людей.

На трасі Київ-Одеса вантажівка врізалася в іншу фуру: загинули двоє людей. Фото: npu.gov.ua

Події
24 жовтня 2022 12:33

Сьогодні вранці, 24 жовтня о 04:30, на 355 кілометрі траси, біля села Одаї Березовського району сталася смертельна ДТП участю двох вантажівок. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Одеської області.

За попередньою інформацією, 28-річний мешканець Донбасу їхав вантажним автомобілем ISUZU у напрямку Одеси та зіткнувся із зерновозом DAF, водій якого зупинився на узбіччі через поломку.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Внаслідок аварії водій ISUZU та його 22-річна пасажирка, також із Донецької області, загинули. 59-річний водій DAF із Черкаської області не постраждав. На місці події працювала слідчо-оперативна група з розслідування ДТП. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною третьою статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, які спричинили загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України. Рух транспорту на цій ділянці дороги нормальний.

На трасі Київ-Одеса вантажівка врізалася в іншу фуру: загинули двоє людей.На трасі Київ-Одеса вантажівка врізалася в іншу фуру: загинули двоє людей. Фото: npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах