В Одесі маршрутка на смерть збила 69-річного чоловіка

В Одесі маршрутка на смерть збила 69-річного чоловіка.

В Одесі маршрутка на смерть збила 69-річного чоловіка. Фото ілюстративне: ukranews.com

Події
26 жовтня 2022 09:25

25 жовтня у Суворівському районі Одеси маршрутка збила на смерть 69-річного чоловіка. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції Одеської області.

Трагедія сталася на вулиці Генерала Бочарова. Чоловік загинув. На місці пригоди працювали слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод та патрульні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Правоохоронці встановили, що водій маршрутки наїхав на пішохода, коли він перебігав дорогу у невстановленому для цього місці. Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною другою статті 286 Кримінального кодексу України.

Раніше ми повідомляли про те, що минулої доби, з 24 по 25 жовтня, в Одесі сталося шість ДТП із постраждалими. Загинули двоє людей. На вулиці Героїв Крут Honda наїхала на чоловіка-пішохода. На жаль, постраждалий загинув. А на Київській трасі водій вантажівки зіткнувся з автомобілем "ВАЗ", що рухався в напрямку Одеси. Водій легковика від отриманих травм помер.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах