Одеська область втратила ще одного захисника України

Одеська область втратила ще одного захисника України.

Одеська область втратила ще одного захисника України. Фото: facebook.com/bilgoroddnistrovskaRDA

Події
28 жовтня 2022 17:46

На фронті загинув 30-річний мешканець Білгород-Дністровського району Одеської області – Максим Ковтун. Хлопець народився у селі Випасне Мологівської громади. Про це повідомляє Білгород-Дністровська райадміністрація.

Захисник загинув 21 жовтня під час виконання бойового завдання у районі населеного пункту Новомихайлівка Донецької області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Прощання із загиблим Героєм відбудеться 30 жовтня о 10:00 за адресою: село Випасне (Мологівська ОТГ), вулиця Ласточкина, 13.

Раніше ми повідомляли, що Одеська область втратила ще одного захисника – на російсько-українській війні загинув військовослужбовець Василь Марущак. 28 жовтня, у п'ятницю, у Балтській громаді оголосили день жалоби.

Також загинув 40-річний молодший сержант Андрій Драничников. Це сталося внаслідок одержання поранення несумісного із життям поблизу населеного пункту Нова Кам'янка Бериславського району Херсонської області під час наступальних дій зі знищення сил противника.

Вічна пам'ять Героям!

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах