Три цінові категорії роботів-пилососів

Три цінові категорії роботів-пилососів - фото

Три цінові категорії роботів-пилососів - фото

Події
29 жовтня 2022 16:29

Робот-пилосос – вже не такий рідкісний гість у наших квартирах. Щороку частка споживачів, які обирають цю інноваційну побутову техніку, замість традиційних пилососів зростає. Причина зростання попиту проста. Навіть бюджетний робот пилосос - це хороший помічник по дому. Адже є ще моделі середнього та преміум сегментів.

Недорогі моделі

Найдешевші моделі роботів-пилососів коштують дуже мало. Але мінімальний цінник – це тривожний знак, тому що така техніка не справляється з покладеними на неї завданнями або є «майже муляжем». Половина пропозицій нижнього сегмента – це імітація роботів-пилососів, які хоч і мають якісь функції, практично не дуже зручні.

Тим не менш, у нижній ціновій групі є моделі, які підійдуть для прибирання невеликої студії без складного планування та з твердим покриттям для підлоги. Деякі бюджетні пилососи не мають потужного насоса або взагалі не мають насоса – вони виконують функцію віника, а деякі не можуть і цього.

Середній цінник

Роботи вищої цінової категорії – це вже повноцінні пилососи, які мають насос для всмоктування пилу та дрібних частинок сміття. Нерідко вони також мають функцію миття підлоги (зі змінною серветкою або резервуаром для води), яка насправді виявляється функцією «протирання» підлоги.

Роботи середньої категорії вже мають «розумні» функції, вони можуть орієнтуватися на площі, складати прості карти місцевості, жити відносно автономно, хоча іноді блукають у квартирі..

Саме ці моделі вибирають більшість покупців як перший робота-пилосос. Комусь вистачає його ресурсів, а хтось надалі переходить на дорожчі варіанти. Пилососи середнього сегмента можна вважати саме помічниками, оскільки повноцінне прибирання підлоги вони зробити не зможуть.

Топові моделі

Ці моделі підходять для прибирання будь-яких типів поверхонь для підлоги крівлі килимів і ковроліну. У них досить потужний насос і жорсткі щітки, які добре очищають підлогу. Майже всі дорогі пилососи мають функцію миття підлоги, і хоча з повноцінним «ручним» прибиранням їх миття не порівняти, для щоденного протирання покриття вони підходять.

У топових моделей найкращі електронні мізки. Вони вже вміють добре орієнтуватися на місцевості та самостійно перемішатись по будинку з великою кількістю кімнат. Якщо ви хочете перекласти функції прибирання на побутову техніку і лише зрідка очищати контейнер для сміття – дорога модель вам підійде.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах