Похмурий початок листопада: яка погода буде в Одесі наступного тижня

Похмурий початок листопада: яка погода буде в Одесі наступного тижня.

Похмурий початок листопада: яка погода буде в Одесі наступного тижня. Фото: grad.ua

Події
30 жовтня 2022 15:02

Згідно із прогнозами синоптиків, у першій половині наступного тижня в Одесі буде переважно ясна чи злегка хмарна погода, а з середини тижня – хмарна. У середу пройде короткочасний дощ. Вдень стовпчик термометра не опускатиметься нижче +11°С, а в деякі дні підніметься до +17°С.

Про це повідомляє Український Гідрометеорологічний центр.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

31 жовтня

Удень очікується мінлива хмарність. Решту доби буде ясно. Вітер вночі та вранці – північно-західний, удень та ввечері – північний. Швидкість вітру становитиме 4–7 метрів за секунду, проте вночі, уранці та ввечері його пориви подекуди сягатимуть 11 метрів за секунду. Температура вночі – +11–13°С, удень – +14–15°С.

1 листопада

Протягом доби буде ясно. Вітер вночі та вранці – північний, удень – західний, увечері – південний. Швидкість вітру становитиме 2–4 метри на секунду. Температура вночі – +8–10°С, удень – +11–13°С.

2 листопада

Зранку можливі короткочасні дощі. Решту доби буде ясно. Увечері вітер дутиме з заходу, а решту доби – з південного заходу. Швидкість вітру становитиме 2–6 метрів за секунду. Температура повітря вночі – +11°С, удень – +15–17°С.

3 листопада

Уночі та увечері буде хмарно, уранці та вдень – похмуро. Вночі вітер дутиме з півночі, а решту доби – з північного сходу. Швидкість вітру становитиме 3–5 метрів за секунду. Температура вночі – +12–13°С, удень – +13–14°С.

4 листопада

Уночі буде хмарно, уранці – похмуро, удень та ввечері – злегка хмарно. Протягом доби вітер дутиме зі сходу зі швидкістю 3–5 метрів за секунду. Температура вночі – +12°С, удень – +12–13°С.

Раніше Vgorode розповідав про те, яка погода буде в Одесі в листопаді.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах