В Одесі врятували народженого в катакомбах дводенного хлопчика

В Одесі врятували народженого в катакомбах дводенного хлопчика.

В Одесі врятували народженого в катакомбах дводенного хлопчика. Фото: facebook.com/julia.nikandrova.7

Події
30 жовтня 2022 20:13

В Одесі врятували хлопчика, який два дні тому народився в катакомбах. Про це повідомила начальник служби у справах дітей Одеської міської ради Юлія Нікандрова.

В Одесі врятували народженого в катакомбах дводенного хлопчика.В Одесі врятували народженого в катакомбах дводенного хлопчика. Фото: facebook.com/julia.nikandrova.7

За попередньою інформацією, мати малюка зловживає наркотиками. На даний момент дитина вже перебуває в безпеці.

В Одесі врятували народженого в катакомбах дводенного хлопчика.В Одесі врятували народженого в катакомбах дводенного хлопчика. Фото: facebook.com/julia.nikandrova.7

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Нагадаємо, нещодавно в Одесі врятували півторамісячну дівчинку, яку мати залишила в каналізаційному люку на Ленінградському шосе. Малятко було голодне, без памперсів і в одній пелюшці. Дитину виявила і передала своїм сусідам, у яких теж є маленька дитина, небайдужа жінка. Також вона повідомила про подію правоохоронцям.

Поліцейським вдалося розшукати горе-мати, яка покинула свою крихітну доньку. Заперечувати свою провину жінка не стала. Вона зізналася, що залишила дівчинку в люку, а сама пішла у своїх справах. У результаті дитину передали до лікарні.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах