Боксер з Одеської області Василь Ломаченко після бою повернеться до тероборони

Боксер з Одеської області Василь Ломаченко після бою повернеться до тероборони - фото

Боксер з Одеської області Василь Ломаченко після бою повернеться до тероборони - фото

Події
03 листопада 2022 17:19

Боксер із Білгород-Дністровського Василь Ломаченко після перемоги над американцем Джемейном Ортісом повернеться на службу до Одеської тероборони. Про це розповів Чемпіон WBO, WBA, IBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик, повідомляє zn.ua.

"У Ломаченка аналогічна ситуація, у мене така ж була. Він зараз повернеться додому, назад повернеться на службу. Я знаю, як нелегко було ухвалити рішення, тим більше, що він офіційно військовослужбовець", – сказав Усик.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначимо, що Ломаченко повернувся на ринг після майже 11-тимісячної перерви. Останній поєдинок Ломаченко провів у грудні минулого року, коли переміг іншого екс-чемпіона світу Річарда Коммі.

Нагадаємо, 34-річний Василь Ломаченко після початку повномасштабного військового вторгнення Росії до України вступив у тероборону Білгород-Дністровського Одеської області. Український боксер довгий час не залишав країну та навіть відмовився від бою за звання абсолютного чемпіона світу.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах