Медики виконали останнє бажання тяжкохворої жінки та привезли її до Одеси

Медики виконали останнє бажання тяжкохворої жінки та привезли її до Одеси.

Медики виконали останнє бажання тяжкохворої жінки та привезли її до Одеси. Фото: facebook.com/1tmolviv

Події
04 листопада 2022 08:16

Медики виконали останнє бажання тяжкохворої 50-річної пацієнтки та привезли її зі Словаччини до Одеси, де вона змогла побачити море та зустрітися зі своїм сином та дочкою. Про це повідомляє пресслужба Першого медичного об’єднання Львова.

У Тетяни, яка евакуювалася від війни до Словаччини, виявили рак легенів. За місяць метастази розійшлися по всьому організму, пухлина здавлювала трахею та правий бронх, одна легеня не функціонувало, жінка не могла самостійно ковтати та харчуватися. До лікарів звернувся чоловік пацієнтки Олександр і сказав, що його дружина хоче побачити дітей та море. Маршрут довжиною 1300 кілометрів розбили на дві частини: Словаччина-Львів та Львів-Одеса. У Львові жінку помістили до лікарні, стабілізували та наступного дня відвезли до Одеси.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Жінку відвезли із червоної зони, з реанімації. Її автомобіль забезпечили всіма необхідними медикаментами та киснем, а також взяли лікарів. У результаті Тетяна побачила море, дочку та сина.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах