Без дощів не обійдеться: яка погода буде в Одесі наступного тижня

Без дощів не оминеться: яка погода буде в Одесі наступного тижня.

Без дощів не оминеться: яка погода буде в Одесі наступного тижня. Фото: telegraf.com.ua

Події
06 листопада 2022 19:03

Згідно із прогнозами синоптиків, у першій половині наступного тижня в Одесі буде переважно хмарна погода. У п'ятницю пройде короткочасний дощ. Удень стовпчик термометра не опускатиметься нижче +10°С, а в деякі дні підніметься до +13–14°С.

Про це повідомляє Український Гідрометеорологічний центр.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

7 листопада

Уночі і вранці очікується хмарна погода. Вдень буде трохи хмарно, а ввечері ясно. Вдень вітер дутиме з північного сходу, а решту доби – з півночі. Швидкість вітру становитиме 3–6 метрів за секунду. Температура вночі – +8–10°С, удень – +10–11°С.

8 листопада

Протягом доби буде хмарно. Вітер вночі і вдень – східний, уранці – північно-східний, увечері – північний. Швидкість вітру становитиме 1–3 метри на секунду. Температура вночі – +8–10°С, удень – +10–11°С.

9 листопада

Уночі і вранці буде хмарно, удень та ввечері – ясно. Вітер уночі – північний, вранці – північно-східний, вдень і ввечері – східний. Швидкість вітру становитиме 1–3 метри на секунду. Температура повітря вночі – +9–10°С, удень – +11–12°С.

10 листопада

Уночі і ввечері буде ясно, уранці і вдень – злегка хмарно. Вночі вітер дутиме зі сходу, а решту доби – з південного сходу. Швидкість вітру становитиме 3–5 метрів за секунду. Температура вночі – +11°С, удень – +12–13°С.

11 листопада

Уночі очікується мінлива хмарність. Решту доби пройдуть короткочасні дощі. Протягом доби вітер дутиме з південного сходу зі швидкістю 2–5 метрів за секунду. Температура вночі – +11–12°С, удень – +13–14°С.

Нагадаємо, на 6 листопада в Одесі через сильний вітер оголосили штормове попередження.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах