На Одещині 10-річний хлопчик підстрелив друга з пістолета батька

На Одещині 10-річний хлопчик підстрелив друга з пістолета батька.

На Одещині 10-річний хлопчик підстрелив друга з пістолета батька. Фото: versiya.info

Події
08 листопада 2022 11:32

У Подільському районі Одеської області чоловік дозволяв 10-річному синові грати пневматичним пістолетом. Це призвело до того, що під час гри зі зброєю він вистрілив у 11-річного товариша та поранив його у підборіддя. Про це повідомили у пресслужбі Національної поліції.

На щастя, постраждала дитина відбулася незначними травмами. З хлопчиками, які вирішили побешкетувати зі зброєю, а також з їхніми батьками, поспілкувалися ювенальні поліцейські. Їм розповіли, що такі розваги могли спричинити набагато серйозніші наслідки.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Щодо батьків правоохоронці склали протоколи за ухилення від виконання передбачених законодавством обов'язків щодо виховання неповнолітніх дітей. Таке правопорушення передбачено частиною першою статті 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення та тягне за собою покарання у вигляді попередження або накладення штрафу від п'ятдесяти до ста тисяч гривень. Адміністративні матеріали поліцейські направили до місцевого суду для ухвалення рішення.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах