В Одесі на честь Дня Незалежності Польщі погасили марку із зображенням Адама Міцкевича

В Одесі на честь Дня Незалежності Польщі погасили марку із зображенням Адама Міцкевича.

В Одесі на честь Дня Незалежності Польщі погасили марку із зображенням Адама Міцкевича. Фото: t.me/odesacityofficial

Події
12 листопада 2022 13:15

На честь Дня Незалежності Польщі на Одеському головпоштамті 11 листопада відбулася церемонія спецпогашення марки із зображенням Адама Міцкевича. Про це повідомили у пресслужбі Одеської міської ради.

В урочистому заході взяли участь тимчасово виконуючий обов'язки заступника міського голови Олег Бриндак і секретар Одеської міської ради Ігор Коваль.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

"Переконаний, що українсько-польська співпраця надалі розвиватиметься та успішно продовжуватиметься. З Днем незалежності Польщі, дорогі друзі! Нехай живе вільна Польща! Нехай живе міцна українсько-польська дружба!", – зазначив у привітальній промові Ігор Коваль.

В Одесі на честь Дня Незалежності Польщі погасили марку із зображенням Адама Міцкевича.В Одесі на честь Дня Незалежності Польщі погасили марку із зображенням Адама Міцкевича. Фото: t.me/odesacityofficial

Також у великій залі Одеського головпоштамту підбили підсумки V Бігу Незалежності 2022 року "Разом до Перемоги" і провели виставку "Історія поляків Одеси".

Нагадаємо, на честь звільнення Херсона від російських окупантів Укрпошта випустила марки зі знаменитими херсонськими кавунами. У комплекті з маркою також йде конверт, на якому солдат вкладає шматочок кавуна з Херсоном назад до України, і листівка "Херсон – це Україна".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах