НАБУ оголосило у розшук екс-нардепа, який влаштував аферу на Одеському припортовому заводі

НАБУ оголосило у розшук екс-нардепа, який влаштував аферу на Одеському припортовому заводі.

НАБУ оголосило у розшук екс-нардепа, який влаштував аферу на Одеському припортовому заводі. Фото: nabu.gov.ua

Події
15 листопада 2022 12:21

НАБУ оголосило у розшук екс-нардепа від фракції "Блок Петра Порошенка" Олександра Грановського. Його підозрюють в організації злочинної схеми, яка завдала 93,3 мільйона гривень збитків "Одеському припортовому заводу".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Національне антикорупційне бюро України розшукує підозрюваного у кримінальному провадженні № 52016000000000380 від 20.10.2016, якого вважають організатором корупційної схеми нанесення 93,3 мільйона гривень збитків АТ "Одеський припортовий завод"9. скоєння злочину, передбаченого ч.3 ст.27, ч.2 ст.28, ч.2 ст.364 КК України, – йдеться у повідомленні.

НАБУ оголосило у розшук екс-нардепа, який влаштував аферу на Одеському припортовому заводі.НАБУ оголосило у розшук екс-нардепа, який влаштував аферу на Одеському припортовому заводі. Фото: nabu.gov.ua

Нагадаємо, що раніше СБУ оголосила у міжнародний розшук екс-снардепа-колаборанта від "Партії регіонів". Вони зібрали додаткову доказову базу та повідомили про підозру у нових злочинах колишньому народному депутату, який у червні вже був звинувачений у колабораціонізмі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах