На Одеський крематорії лягло велике навантаження: він може зупинитися

На Одеський крематорії лягло велике навантаження: він може зупинитися.

На Одеський крематорії лягло велике навантаження: він може зупинитися. Фото: pixabay.com

Події
18 листопада 2022 12:40

Одеський крематорій, який знаходиться на Таїровському цвинтарі, важко справляється з навантаженням. Про це повідомляє Новини.LIVE.

Ще з початку пандемії там була повна завантаженість, весь цей час було практично неможливо проводити необхідний ремонт печей.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як розповіла директор Департаменту міського господарства Наталії Мостовських, у місті ухвалили рішення зупинити роботу двох печей на добу, щоб провести ремонт печей та забезпечити роботу крематорію надалі. Поки що навантаження не поменшало і ледве крематорій справляється.

"Ми провели ремонт двох креанімаційних печей, третьої та четвертої, і таким чином, хоч трохи продовжили його (ред. – крематорію) роботу, але це мінус день. Крематорій не витримує, і якщо буде таке ж цілодобове навантаження, то він може зупинитися повністю ", – зауважила Наталія Мостовських.

Зазначимо, що у зв'язку з війною Харківський крематорій тимчасово зупинив свою роботу, тому в країні залишилися цілодобово Київський та Одеський.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах