В Одесі затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві на селищі Котовського

В Одесі затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві на селищі Котовського.

В Одесі затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві на селищі Котовського. Фото: od.npu.gov.ua

Події
18 листопада 2022 14:15

В Одесі затримали 46-річного чоловіка, якого підозрюють у вбивстві, яке сталося на селищі Котовського. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Так, у ніч із 15 на 16 листопада зловмисник зустрів 33-річного потерпілого біля його будинку на вулиці Академіка Сахарова, щойно чоловік вийшов з автомобіля, і накинувся з ножем. Від множинних колото-різаних поранень, що проникають, одесит помер.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Закривавленого чоловіка виявили перехожі. Вони викликали лікарів та поліцейських. Медики вже нічим не могли допомогти потерпілому. Вбивця втік.

Співробітники територіального відділу поліції провели подворові та поквартирні обходи, опитали людей, вилучили записи з камер відеоспостереження, що знаходилися поряд із місцем злочину, і менш ніж за добу викрили зловмисника. Фігуранта затримали за місцем проживання.

Під час обшуку в його квартирі поліцейські виявили та вилучили одяг з біологічними слідами, ножі та інші предмети, які становлять інтерес для слідства. Їх направили на експертизу. Чоловіку повідомили про підозру у умисному вбивстві. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від 7 до 15 років. Підозрюваного затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Поліцейські клопотатимуть у суді про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Ведеться слідство.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах