В Одесі жінка винаймала квартири на три дні і "здавала" її переселенцям на місяць

В Одесі жінка винаймала квартири на три дні і "здавала" її переселенцям на місяць.

В Одесі жінка винаймала квартири на три дні і "здавала" її переселенцям на місяць. Фото: kanzas.ua

Події
21 листопада 2022 11:22

Одеські поліцейські викрили мешканку Закарпаття у шахрайстві з орендованим житлом. Про це повідомляє пресслужба ГУНП на Одещині.

Так, правопорушниця обдурила дві родини переселенців, взявши з них гроші за довгострокову оренду двокімнатної квартири, яку зняла сама у законних власників на три дні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Видавши чуже житло у Київському районі міста за власне, 27-річна громадянка розмістила на одному з інтернет-сервісів оголошення про здачу його в оренду, на яке відгукнулися одразу дві родини. В один і той же день зловмисниця продемонструвала квартиру зацікавленим людям, уклала з ними усну угоду та отримала на банківську картку гроші як плату за оренду квартири. Після цього жінка одразу зникла, перестала виходити із постраждалими на зв'язок, і обдурені громадяни звернулися до поліції.

Загалом правопорушниця завдала їм збитків на тринадцять із половиною тисяч гривень. Поліція встановила особу зловмисниці та повідомила йому про підозру у заволодінні чужим майном шляхом обману, вчиненого повторно з використанням електронно-обчислювальної техніки. Цей злочин, згідно з санкцією статті, карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах