На Одещині зловили чергових ухилістів

На Одещині зловили чергових ухилістів.

На Одещині зловили чергових ухилістів. Фото: od.npu.gov.ua

Події
21 листопада 2022 18:23

Правоохоронці блокували на Одещині черговий канал переправки "уклоністів". Також затримали мешканця Харківської області, який намагався дістатися Австрії.

Як повідомили у пресслужбі Держприкордонслужби України, 20 листопада оперативні співробітники Подільського прикордонного загону затримали двох громадян України під час спроби незаконного переправлення чоловіка призовного віку до Молдови.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Горе-мандрівників правоохоронці зупинили на околиці Кодими Одеської області. В автомобілі марки ВАЗ, під керуванням 23-річного місцевого жителя, перебували ще двоє молодих людей. З'ясувалося, що один із пасажирів намагався уникнути призову та, зв'язавшись із місцевими жителями, попросив про допомогу. Послуга виявилася недешевою, організатори вимагали понад 6000 доларів США.

Порушників затримали та передали Нацполіції для з'ясування всіх обставин правопорушення. Ведеться слідство.

Старшому за віком фігуранту, 29-річному чоловікові, слідчі вже повідомили про підозру. Йому загрожує тюремний строк від семи до дев'яти років із позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років із конфіскацією майна.

Тим часом прикордонники Ізмаїльського загону затримали 37-річного мешканця Харківщини на державному кордоні поблизу пункту пропуску "Тютюн". Чоловік намагався потрапити до Молдови, щоб потім дістатися Австрії, де за його словами проживає родина. Для переходу кордону він вибрав темний час доби, проте пильні правоохоронці зірвали його плани. За спробу порушення державного кордону на мандрівника складом протокол, рішення щодо якого ухвалить суд.

Прикордонники Ізмаїльського загону затримали 37-річного Прикордонники Ізмаїльського загону затримали 37-річного

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах