Двом матерям з Одеської області, через які загинули четверо дітей, дали термін

Двом матерям з Одеської області, через які загинули четверо дітей, надали термін.

Двом матерям з Одеської області, через які загинули четверо дітей, надали термін. Фото: od.gp.gov.ua

Події
22 листопада 2022 13:16

Двом матерям із Одеської області, через які загинули четверо маленьких дітей, дали по два роки в'язниці. Про це повідомляє пресслужба Одеської обласної прокуратури,

Так, ювенальні прокурори Одеської обласної прокуратури оскаржили в апеляційному порядку вирок суду першої інстанції, яким у червні 2020 року двох мешканок колишнього Окнянського району визнано винними у злісному невиконанні батьківських обов'язків, які спричинили загибель дітей (стаття 166 КК України). Тоді їм дали три роки визволенням від відбування покарання із встановленням випробувального терміну на два роки.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За версією слідства, дві приятельки, 18 та 23 років, у ніч з 30 червня на 1 липня 2019 року, у присутності своїх малолітніх дітей, вживали алкоголь за місцем проживання одного з засуджених. Нехтуючи своїм обов'язком забезпечити догляд та безпечні умови життя своїм дітям, п'яні жінки залишили будинок, у якому перебували діти. Через велику кількість вжитого алкоголю горе-матері заснули за межами будинку. Жінок не було вдома, коли вранці у будинку виникла пожежа, внаслідок якої четверо дівчаток, віком чотири місяці, один рік, сім місяців та два роки, загинули.

Одеський апеляційний суд погодився з доводами прокуратури та частково задовольнив вимоги прокурорів. Суд виніс у частині призначеного покарання новий вирок, яким призначив жінкам по два роки позбавлення волі кожної.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах