Пункти незламності в Одесі: де можна зарядити телефон та зігрітися (карта)

Пункти незламності в Одесі: де можна зарядити телефон та зігрітися (адреси).

Пункти незламності в Одесі: де можна зарядити телефон та зігрітися (адреси). Фото: t.me/odesacityofficial

Події
23 листопада 2022 10:20

На Одещині розгортають "Пункти незламності". Там можна безкоштовно отримати всі базові послуги: електрику, мобільний зв'язок та інтернет, тепло, вода, аптечка. Пункти працюватимуть цілодобово.

Про запуск роботи подібних пунктівповідомила Одеська мерія, а у вчорашньому відеозверненні і президент Володимир Зеленський.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Пункти знаходяться у приміщеннях обладміністрацій чи РДА, міських чи сільських рад, ДСНС, шкіл та інших. В одному з них одночасно можуть бути від 40 до 500 осіб необмежений час. Однак, пам'ятайте, що варто дати можливість отримати допомогу і іншим людям.

Загалом у місті на період зими планується облаштувати близько 150 пунктів. Одесити просять заздалегідь записати адреси найближчих місць. З усіма ними можна познайомитись на карті за посиланням.

Пункти незламності в Одесі: де можна зарядити телефон та зігрітися (карта).Пункти незламності в Одесі: де можна зарядити телефон та зігрітися (карта). Фото: nezlamnist.gov.ua

Інформація про пункти постійно оновлюється. Більше того, бізнес може приєднатися до допомоги людям та подати заявку на пункт.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах