На Одещині судитимуть любителя російського світу

На Одещині судитимуть любителя російського світу.

На Одещині судитимуть любителя російського світу. Фото: kievpravda.com

Події
24 листопада 2022 16:21

Прихильник "російського світу" з Одеської області, викритий Ізмаїльськими правоохоронцями, понесе кримінальну відповідальність. Про це повідомляє Нацполіція Одеської області.

Так, поліцейські направили до суду звинувачення чоловікові за частиною другою статті 436-2 (виправдання, визнання правомірною, заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України, глорифікація її учасників) Кримінального кодексу України.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, 60-річний мешканець Ізмаїльського району авторизувався в заблокованій в Україні російській соціальній мережі "Однокласники" і довгий час розповсюджував там проросійські матеріали, прославляв та захоплювався президентом країни-агресора, окупантами подяку та шану солдатам армії ворога.

Під час обшуку за місцем проживання чоловіки та вилучили комп'ютерну техніку з відповідною інформацією. Слідчі повідомили фігуранту про підозру. Правопорушнику загрожує до п'яти років в'язниці або позбавлення волі на той самий термін, з конфіскацією майна або без нього.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах