Короткочасні дощі і нічні заморозки: яка погода буде в Одесі наступного тижня

Короткочасні дощі і нічні заморозки: яка погода буде в Одесі наступного тижня.

Короткочасні дощі і нічні заморозки: яка погода буде в Одесі наступного тижня. Фото: ukranews.com

Події
27 листопада 2022 18:01

Згідно з прогнозами синоптиків, наступного тижня в Одесі буде переважно хмарна і похмура погода з короткочасними дощами. Вдень стовпчик термометра не опускатиметься нижче +1°С, а ось вночі очікуються заморозки до -2–3°С.

Про це повідомляє Український Гідрометеорологічний центр.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

28 листопада

Уночі і вранці буде похмуро. Удень та ввечері можливі короткочасні дощі. Вітер вночі та вранці – північний, удень та ввечері – північно-східний. Швидкість вітру становитиме 9–14 метрів за секунду. Температура вночі – від -3°С до +2°С, удень – +1–6°С.

29 листопада

Упродовж доби очікуються короткочасні дощі. Вітер вночі дутиме зі сходу, а решту доби – з північного сходу. Швидкість вітру становитиме 9–14 метрів за секунду. Температура вночі – 0–5°С, удень – +3–8°С.

30 листопада

Протягом доби буде хмарно. Швидкість північно-східного вітру становитиме 5–9 метрів за секунду. Температура повітря вночі – від -3°С до +2°С, удень – +3–4°С.

1 грудня

Уночі буде хмарно. Решту доби можливі короткочасні дощі. Швидкість північно-східного вітру становитиме 5-9 метрів за секунду. Температура вночі – +1–3°С, удень – +4–5°С.

2 грудня

Уночі можливі короткочасні дощі. Решту доби буде похмуро. Вітер увечері дутиме зі сходу, а решту доби – з північного сходу. Швидкість вітру становитиме 5–9 метрів за секунду, проте вранці і вдень його пориви подекуди сягатимуть 11 метрів за секунду. Температура вночі – +3–4°С, удень – +3–4°С.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах