Смертельна пожежа та допомога людям: як минула доба у одеських рятувальників

Як минуло добу в одеських рятувальників.

Як минуло добу в одеських рятувальників. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
29 листопада 2022 10:27

За добу, з 28 по 29 листопада, в Одеському регіоні гасили 18 пожеж, сім із яких спалахнули у нашому місті. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС.

Резонансна пожежа сталася у селі Великий Дальник, у Воздвиженському провулку. Повідомлення про пожежу надійшло о 07:54. Горіло домашнє майно у кімнаті приватного будинку. О 08:18 пожежу локалізували та о 08:30 загасили на площі десяти квадратних метрів. Внаслідок пожежі загинула господиня 1963 року народження. Причина смерті та пожежі встановлюється. Від ДСНС залучали одну одиницю техніки та шістьох пожежників.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Друга пожежа сталася на вулиці Естонській. Повідомлення про нього надійшло рятувальникам о 18:34. Після прибуття на місце виклику встановили, що горіло домашнє майно та дах будинку. О 19:03 пожежу локалізували та о 19:23 ліквідували на площі 50 квадратних метрів. Під час гасіння пожежі виявили тіло господаря 1957 року народження. Причина смерті та пожежі встановлюється. Від ДСНС залучали три одиниці техніки та 10 пожежників.

У Кілії на вулиці Гагаріна відчинили двері квартири, де господиня 1954 року народження потребувала медичної допомоги. Також відчинили двері на вулиці Маразлієвській, де господиня 1955 року народження, потребувала медичної допомоги. На вулиці Іцхака Рабіна також відкрили квартири, де господиня 1942 року народження не могла самостійно їх відкрити. А на вулиці Платанова теж відчинили двері квартири, де випадково зачинилася малолітня дитина.

Був один виїзд на допомогу комунальним службам у селище міського типу Любашівка, що на вулиці Кошового. Там відкачали три кубометри води з-під асфальту для проведення ремонтних робіт.

Був виїзд на допомогу "103" до Суворовського району, на вулицю Семена Палія. Там зняли чоловіка (персональні дані встановлюються) з парапету першого поверху, що випав із верхніх поверхів 12-ти поверхового житлового будинку. Був один випадок виявлення вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни у Біляївці на вулиці Отамана Головатого. Там знайшли мінометну міну калібру 82 міліметри. Вилучення та знищення заплановано на 29 листопада.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах