За добу в Одесі сталося три ДТП: постраждали п'ятеро людей, серед яких двоє дітей

За добу в Одесі сталося три ДТП із постраждалими.

За добу в Одесі сталося три ДТП із постраждалими. Фото: facebook.com/odesapolice

Події
29 листопада 2022 09:41

Минулої доби в Одесі сталося три ДТП з постраждалими. Про це повідомили у пресслужбі Патрульної поліції Одеської області.

Так, 28 листопада на розі вулиць Атамана Головатого та Церковної, водій авто Nissan, за попередньою інформацією, виконуючи поворот ліворуч, не віддав перевагу руху авто Lexus. Внаслідок чого пасажирка Nissan та двоє малолітніх пасажирів Lexus потрапили до лікарні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ще одна ДТП сталася вулиці Семена Палія. Водій авто Mitsubishi, за попередньою інформацією, виконуючи поворот наліво, не віддав перевагу руху Kia. Внаслідок ДТП водій Kia звернулася за медичною допомогою.

І на перетині вулиць Генерала Петрова та Варненської водій Renault наїхав на пішохода. Жінку госпіталізували. У всіх випадках ДТП на місці працювали патрульні та слідчі.

Відео: facebook.com/odesapolice

Усього минулої доби патрульні обробили 709 викликів.

Також правоохоронці перевірили 27 підозрілих осіб, доставили до відділення поліції дев'ять порушників комендантської години, оформили семеро водіїв, які керували транспортним засобом у стані сп'яніння, а також виявили три факти незаконного обігу наркотичних речовин.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах