В ОВА розповіли, чому в Одесі відкрили ковзанку під час відключень світла

В ОВА розповіли, чому в Одесі відкрили ковзанку під час відключень світла.

В ОВА розповіли, чому в Одесі відкрили ковзанку під час відключень світла. Фото: instagram.com/andresputting

Події
29 листопада 2022 14:25

Спікер Одеської ОВА Сергій Братчук прокоментував нещодавнє відкриття льодової ковзанки у парку Шевченка. За його словами, воно "викликає питання", проте "люди мають право відпочити". Про це представник ОВА сказав в ефірі загальнонаціонального телемарафону.

"Ці питання не до обласної військової адміністрації (у жодному разі не хочу перекласти відповідальність). Щодо парку Шевченка, ковзанки, ілюмінації - питання виключно міської влади. Наскільки мені відомо, підхід такий: людям потрібно надати можливість відпочивати від тієї темряви, яка сьогодні, на жаль, багато годин панує у місті, дати можливість вивести дітей на прогулянку, відволіктися від суворих реалій війни” – пояснив він.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами Братчука, влада звернулася до керівництва одеських електромереж, щоб з'ясувати ситуацію.

"Вони говорять про те саме. Якщо буде від міської адміністрації питання чи лист відповідний, що потрібно вимикати стовідсотково, вони це зроблять", – додав представник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук.

Нагадаємо, що 27 листопада у парку Шевченка, незважаючи на режим економії електроенергії, відкрили льодову ковзанку, також у ньому працює луна-парк з усіма атракціонами.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах