Зеленський представив кандидатуру Одеси на Експо-2030

Зеленський представив кандидатуру Одеси для участі у Експо-2030.

Зеленський представив кандидатуру Одеси для участі у Експо-2030. Фото: bie-paris.org

Події
29 листопада 2022 15:03

Сьогодні, 29 листопада, президент України Володимир Зеленський представив кандидатуру Одеси для участі у EXPO-2030.

"Таке місто може прийняти всесвітню виставку вперше, але це місто має сторічні зв'язки зі світом. Коли у 2030 році ви відвідаєте Україну та Одесу, ви зможете відчути силу, свободу, культуру не просто однієї країни та одного міста, а ви відчуєте потенціал всього людства. Ось чому Одеса", – сказав президент.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами Зеленського, у 2030 році, коли українське відновлення продемонструє значну частину із запропонованих результатів, в Україні можна буде побачити на що здатне людство, коли всі народи співпрацюють заради розвитку, миру та безпеки.

Він додав, що Чорноморський регіон є одним із ключових гарантів стабільності світу, адже на роботі порту Одеси тримається добробут десятків країн. Схід Європи також обходили для участі у виставках, тому, за словами Володимира Зеленського, це варто виправити в Одесі – місті, яке своєю економікою було з'єднане з Туреччиною, Грузією, Молдовою та Болгарією, а також багатонаціональне та мультикультурне.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах