В Одесі з'являться вулиці на честь Віталія Гуляєва та Лицарів Зимового Походу

В Одесі з'являться вулиці на честь Віталія Гуляєва та Лицарів Зимового Походу.

В Одесі з'являться вулиці на честь Віталія Гуляєва та Лицарів Зимового Походу. Фото: t.me/odesacityofficial

Події
30 листопада 2022 15:16

Депутати Одеської міської ради ухвалили рішення вшанувати пам'ять полковника Віталія Гуляєва, командира 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу та назвати на його честь вулицю. Також вирішили перейменувати вулиці на честь 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу та 35-ї окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Остроградського. Про це повідомили у пресслужбі міськради.

Таке рішення ухвалили на сьогоднішній сесії міської ради.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Найближчим часом міська історико-топонімічна комісія має надати пропозиції та рекомендації щодо перейменування об'єктів топонімики.

Виконувач обов'язків заступника Одеського міського голови Олег Бриндак висловився, що має пройти десять років, щоб назвати вулицю ім'ям цивільної особи. Тому вулиці художника Олександра Ройтбруда в Одесі наразі не буде.

Нагадаємо, під керівництвом Віталія Гуляєва бійці Одеської бригади відбивали спроби висадки морських десантів в Одеській та Миколаївській областях, зупинили настання ворога на Миколаїв, тіснили загарбників та звільняли населені пункти на Херсонщині. Гуляєв воював на передовій із 2014 року. На посаду командира одеської 28-ї бригади було призначено у вересні 2021 року

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах