В одеській дев'ятиповерхівці сталася пожежа: постраждали жінка та її дев'ятирічний син

В одеській дев'ятиповерхівці сталася пожежа: постраждали жінка та її дев'ятирічний син.

В одеській дев'ятиповерхівці сталася пожежа: постраждали жінка та її дев'ятирічний син. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
01 грудня 2022 09:36

30 листопада на вулиці Ільфа та Петрова в Одесі спалахнула квартира на дев'ятому поверсі дев'ятиповерхового житлового будинку. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС.

Рятувальники виїхали на місце та побачили, що горить домашнє майно. О 17.49 пожежу на площі десяти квадратних метрів загасили.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Внаслідок пожежі постраждала господиня 1984 року народження, яка отримала опіки обличчя та верхніх кінцівок першого ступеня (4%). Її син 2013 року народження отримав опіки верхніх кінцівок, голови та обличчя першої третьої ступеня (10%). Їх бригадою швидкої допомоги у стані середньої тяжкості (мати) та тяжкому стані (дитина) забрали до медичного закладу.

Підрозділи ДСНС евакуювали по маршових сходах двоє людей. Причина пожежі та збитки – встановлюються. Від ДСНС залучали п'ять одиниць техніки та 18 пожежників.

Зазначимо, що також 30 листопада о 23:05 рятувальникам надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Магістральній. Там загорілося майно в окремому кіоску фаст-фуду. О 23:21 пожежу загасили. Його площа становила 15 квадратних метрів. Загиблих та постраждалих немає. Причина пожежі та збитки встановлюються.

За добу, з 30 листопада до 1 грудня, в Одеському регіоні гасили 16 пожеж, вісім з яких спалахнули в нашому місті.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах