Одесит намагався втекти до Молдови, але його зловили

Одесит намагався втекти до Молдови, але його зловили.

Одесит намагався втекти до Молдови, але його зловили. Фото: facebook.com/SouthernBorderUkraine

Події
02 грудня 2022 11:06

Прикордонники Ізмаїльського загону затримали мешканця Одеси під час спроби перетину ним державного кордону поблизу села Виноградівка Болградської громади Одеської області. Про це повідомляє Південне регіональне управління Державної прикордонної служби України.

Про появу в населеному пункті невідомого, який цікавився як йому краще потрапити до Молдови, прикордонникам повідомив місцевий житель.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Після цього негайно державний кордон був перекритий додатковими прикордонними нарядами, одним із яких порушника знайшли за допомогою тепловізора із застосуванням службового собаки. На 40-річного городянина склали протокол за статтею 204-1 "Незаконний перетин або спроба незаконного перетину державного кордону України", справу направили до суду.

Раніше ми повідомляли про те, що в Одеській області на кордонах з Румунією та Молдовою утворилися черги. Найбільше автомобілів скупчилися у пунктах пропуску "Орлівка" та Старокозаче".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах