Сніг змінився льодом: яка ситуація на вулицях Одеси через погіршення погоди

Сніг змінився льодом: яка ситуація на вулицях Одеси через погіршення погоди.

Сніг змінився льодом: яка ситуація на вулицях Одеси через погіршення погоди. Фото: t.me/ZKH_Odessa

Події
05 грудня 2022 09:50

Через погіршення погодних умов спецтехніка комунального підприємства "Міські дороги" вийшла на вулиці Одеси, щоб стабілізувати стан автомобільних доріг. Про це повідомляє Департамент міського господарства.

Так, перший невеликий сніг 4 грудня та зниження температури призвели до утворення крижаної кірки на дорогах міста. На дороги вивезли 24 одиниці техніки.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Водіїв також попереджають про погіршення погодних умов. Як повідомили у Службі автомобільних доріг на Одещині, 5 та 6 грудня в Одеському регіоні очікуються дощ, мокрий сніг та пориви вітру. Це перший рівень небезпеки жовтий. Пориви вітру становитимуть до 15-17 метрів за секунду.

Підрядні організації знаходяться на цілодобовому чергуванні та готові до несприятливих погодних умов.

Аналітичний моніторинговий центр при Службі автомобільних доріг на Одещині працює у цілодобовому режимі. Для отримання інформації про стан проїзду дорогами та оперативне реагування на надзвичайні ситуації цілодобово працює єдиний контакт-центр Укравтодору: +38 067 400 60 80.

Станом на 10:00 годину ранку 5 грудня проїзд дорогами загального користування державного значення в Одеській області забезпечено. Про це повідомляє Служба автомобільних доруг в Одеській області.

Виконуються роботи з обробки покриття доріг протиожеледними матеріалами

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах