Отримай відповідь: коли одеські школярі підуть на канікули

Отримай відповідь: коли одеські школярі підуть на канікули.

Отримай відповідь: коли одеські школярі підуть на канікули. Фото: freepik.com

Події
05 грудня 2022 11:28

Стало відомо, коли одеські школярі підуть на канікули. Про це 5 грудня розповіла директор департаменту освіти та науки Одеської міської ради Олена Буйневич.

Так, канікули у міських школах відбудуться за графіком.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Батьки звертаються до нас з тим, що, можливо, потрібно зараз зробити канікули та перерву. Але ми не знаємо, в який час потім не буде світла у дітей, у яких воно є сьогодні. Тому канікули у нас будуть у той час, коли заплановані. Це кінець грудня - початок січня. На сьогоднішній день ми плануємо, що це будуть двотижневі канікули. Якщо будуть зміни, ми про це повідомимо додатково", - повідомила Буйневич.



За інформацією департаменту гуманітарної політики, у навчальних закладах канікули розпочнуться напередодні католицького Різдва, 24 грудня 2022 року. Відпочиватимуть діти трохи більше двох тижнів – до 9 січня 2022 року. Після цього школярі знову повернуться за навчання.

Варто врахувати, що графік канікул у різних школах все ж таки може відрізнятися, оскільки його обирає адміністрація навчального закладу.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах