Мешканка Молдови відкрила бордель у центрі Одеси

Мешканка Молдови відкрила бордель у центрі Одеси.

Мешканка Молдови відкрила бордель у центрі Одеси. Фото: od.npu.gov.ua

Події
05 грудня 2022 11:59

35-річна мешканка Молдови, користуючись складною ситуацією в Україні, відкрила бордель у центрі Одеси. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Жінка, оселившись в Одесі, організувала злочинну діяльність, пов'язану з наданням послуг інтимного характеру за грошову винагороду та залученням жінок із поганим матеріальним забезпеченням у проституцію.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Для цього правопорушник винайняла окрему квартиру в центрі міста та підшукала за розміщеними нею в інтернеті оголошеннями відповідних українок у скрутному становищі.

Оперативники разом зі слідчими провели обшуки у борделі, за місцем проживання фігурантки та кількох осіб, пов'язаних із нею та її "бізнесом".

У ході санкціонованих заходів поліцейські виявили та вилучили чорнові записи, телефони, гроші, отримані з протиправної діяльності, у сумі 55 тисяч гривень та інші речові докази.

Правопорушниці повідомили про підозру у залученні кількох осіб у заняття проституцією, сутенерством. Цей злочин передбачений частиною 303 Кримінального кодексу України та тягне за собою позбавлення волі на строк від чотирьох до семи років. Підозрювану затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та, за рішенням суду, обрали їй запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Триває слідство.



  • Мешканка Молдови відкрила бордель у центрі Одеси фото
  • Мешканка Молдови відкрила бордель у центрі Одеси фото 1
  • Мешканка Молдови відкрила бордель у центрі Одеси фото 2
  • Мешканка Молдови відкрила бордель у центрі Одеси фото 3

Мешканка Молдови відкрила бордель у центрі Одеси фото



Усі фото та відео: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах