Пожежа в ТЦ та отруєння через генератор: як минула доба у одеських рятувальників

Пожежа в ТЦ та отруєння через генератор: як минула доба в одеських рятувальників.

Пожежа в ТЦ та отруєння через генератор: як минула доба в одеських рятувальників. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
09 грудня 2022 09:37

За добу, з 8 по 9 грудня, в Одеському регіоні гасили 17 пожеж, сім із яких спалахнули у нашому місті. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

Увечері на вулиці Семена Палія в Одесі спалахнув дерев'яний брус від генератора у підсобному приміщенні Торгового центру "Сім'я". Пожежа загасила охоронець водою з відер на площі до прибуття підрозділів ДСНС. Загиблих та постраждалих немає.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У місті Роздільна на вулиці Незалежності спалахнув магазин. О 21:54 пожежу локалізували та о 22:11 загасили на площі у вісім квадратних метрів. Причина пожежі та збитки – встановлюються. Загиблих та постраждалих немає. Від ДСНС залучали дві одиниці техніки та вісім пожежників.

До Чорноморської міської лікарні з отруєнням чадним газом потрапила жінка 1985 року народження у стані середньої тяжкості та 20-річна дівчина у тяжкому стані. На місці події на вулиці Олександрійській у Чорноморську ознак пожежі не виявлено. Попередня причина отруєння – порушення правил експлуатації генератора.

Увечері за межами села Нова Вільшанка водій вантажівки MAN не впорався з керуванням та перекинувся. Співробітники ДСНС за допомогою гідравлічного інструменту деблокували потерпілого водія. Його у стані середньої тяжкості передали бригаді "швидкої".

У Чорноморську на проспекті Миру рятувальники допомогли у транспортуванні хворої господині 1938 року народження з надмірною вагою до карети швидкої медичної допомоги.

Був один виїзд допомоги поліції на вулицю Болгарську. Там відчинили двері квартири.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах