Одеса уклала декларацію про співпрацю з регіоном Франції

Одеса уклала декларацію про співпрацю з регіоном Франції.

Одеса уклала декларацію про співпрацю з регіоном Франції. Фото: facebook.com/oda.odesa

Події
10 грудня 2022 16:02

Одеська ОВА підписала декларацію про співпрацю в Марселі з місцевою владою французького регіону Прованс – Альпи – Лазурний Берег. Про це повідомили у пресслужбі Одеської ОВА.

Згідно з цією декларацією, французька сторона підтримуватиме Одеську область у воєнний час, а також допомагатиме відновлювати наш регіон після війни.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Зокрема, підписання спільного документа між українським та французьким регіонами передбачає залучення регіону Прованс – Альпи – Лазурний Берег до гуманітарної й екстреної допомоги під час військової агресії Росії проти України та ліквідації її наслідків серед вразливих груп населення.

Голова регіональної ради Прованс – Альпи – Лазурний Берег Рене Мюзельє заявив, що в умовах воєнного часу французька влада згодна допомагати нашому регіону конкретними проєктами і пропозиціями, а після війни готова залучити технічні команди та все необхідне для відбудови Одеської області.

  • Одеса уклала декларацію про співпрацю з регіоном Франції фото
  • Одеса уклала декларацію про співпрацю з регіоном Франції фото 1
  • Одеса уклала декларацію про співпрацю з регіоном Франції фото 2
  • Одеса уклала декларацію про співпрацю з регіоном Франції фото 3

Одеса уклала декларацію про співпрацю з регіоном Франції фото

Фото: facebook.com/oda.odesa

Заступник начальника Одеської ОВА Роман Григоришин подякував французьким партнерам за готовність співпрацювати, а також зазначив, що Одеська область має великий потенціал в агросекторі, тому ми маємо що запропонувати в напрямку агропереробки як французьким бізнес-компаніям, так і в цілому регіону Прованс – Альпи – Лазурний Берег.

Раніше Одеса підписала договір про партнерські відносини з американськими містами Майамі та Майамі-Біч. Міста співпрацюватимуть в економічній, торговій, науково-освітній, соціально-культурній, туристичній і спортивній сферах.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах