В Одесі знову продають завод "Оріон"

В Одесі знову продають завод "Оріон" Фото: privatization.gov.ua

В Одесі знову продають завод "Оріон" Фото: privatization.gov.ua

Події
15 грудня 2022 13:52

В Одесі вдруге продають завод "Оріон". Вперше аукціон зірвався, оскільки переможець не сплатив лот, після чого втратив гарантійний внесок у розмірі майже півтора мільйона гривень та право брати участь у торгах за цей об'єкт. Про це повідомляє пресслужба Регіонального відділення Фонду державного майна України.

Об'єктом приватизації став контрольний пакет акцій ПАТ "Машинобудівне об'єднання "Оріон", який не є майновим комплексом, але дає право керувати підприємством. Новий аукціон відбудеться 23 грудня. Стартова ціна становитиме 6854705 гривень.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначимо, що "Машинобудівне об'єднання "Оріон" існує вже майже півстоліття. Спочатку цей завод спеціалізувався на випуску холодильників та транспортних засобів, але з 2004 року він фактично перестав функціонувати. На даний момент "Оріон" нічого не виготовляє, а профільною діяльністю товариства є здавання в оренду приміщень.

На початку жовтня минулого року Фонд державного майна виставив на продаж два недобудовані заводські цехи. Стартова ціна недобудованих корпусів склала десять мільйонів гривень, однак у результаті зросла до 27 мільйонів гривень.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах