В Одесі відкрили центр допомоги жінкам, які постраждали від насильства

В Одесі відкрили центр допомоги жінкам, які постраждали від насильства.

В Одесі відкрили центр допомоги жінкам, які постраждали від насильства. Фото: Безкоштовно - простір для жінок та дівчат/facebook.com/od.vgorode

Події
16 грудня 2022 08:56

15 грудня в Одесі на вулиці Педагогічній, 24 відкрили жіночий простір "Вільна". Воно стане центром, де жінки та дівчатка, які постраждали від насильства під час війни, зможуть отримати підтримку. Засновниками центру виступили фонд населення ООН в Україні, Український гуманітарний фонд та НУО "Інноваційні соціальні рішення".

У центрі є кілька кімнат, де проходитимуть групові заняття, а також тренінги з дітьми. Все це залежатиме від запитів жінок, які звернуться до фахівців.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Усі консультації безкоштовні. При цьому переселенці, які хочуть отримати підтримку у новому місті, також можуть звернутися до центру.

На додаток до психологічної та соціальної підтримки, жінки зможуть знайти роботу та отримати всі необхідні поради.

Звернутися до центру можна з середи до неділі. Також ви можете звернутися за допомогою у соціальних мережах на сторінках простору. Аналогічні центри були відкриті з листопада в інших містах України – IRPEN та SUMY.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах